Zadar

PRVI DAN MANDATA

Što će biti priorioteti Josipa Krnčevića - novog direktora Nasada

Josip Krnčević od 1. kolovoza službeno je novi direktor Nasada.

Josip Krnčević, dipl. inž. šumarstva, od danas je službeno novi direktor Nasada. Do petka je on vodio Šumariju u Kninu, a u ponedjeljak će preuzeti vođenje Nasada.

U to gradsko komunalno poduzeće vraća se nakon pet godina. Tri godine koje je proveo u Nasadima ostavile su traga toliko da ga većina željno iščekuje.

- Moji su prioriteti sređivanje međuljudskih odnosa i uređenje Grada. To je sve što mogu reći prije primopredaje i prvog radnog dana.

Krnčević će primopredaju obaviti sa smijenjenim direktorom Lenkom Ugrinić koji prelazi na mjesto savjetnika direktora.

Loše poslovanje Nasada zapravo će biti najveći fokus novog direktora koji, međutim, prvo mora ući u financijsko poslovanje i kadrovski ustroj da bi znao odakle će početi.

- Toplo se nadam da će sve biti u redu, kazao je Krnčević, svjestan što ga čeka u Nasadima. A on je, kažu svi koji ga znaju, dobar stručnjak, vrijedan i poduzetan. Dokazao je to u Hrvatskim šumama, a Nasadi su povratak na poznati teren kojeg Krnčević želi ozeleniti.

Krnčević je predsjednik Općinskog vijeća Zemunika u kojem živi. I nije mu bilo lako svakodnevno dva sata putovati na posao i s posla u Šumariju Knin koju je, kako doznajemo, ostavio u najboljem redu.

PRIKAŽI KOMENTARE (9)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA