Zadar

PORUKA IZ BIOGRADA

Stožer u kontroli umirovljenika koji dolaze po mirovine

Umirovljenike molimo da izbjegavaju bliski socijalni kontakt te ako je moguće podizanje gotovine obave u što kraćem vremenu

Stožer civilne zaštite Grada Biograda najavio je kako će sutra kontrolirati umirovljenike pri dolasku na poštu ili banku radi podizanja mirovina.

- Budući da sutra započinje podjela mirovina, ispred svih poslovnica će biti članovi Stožera civilne zaštite Grada Biograda na Moru, a umirovljenike molimo da izbjegavaju bliski socijalni kontakt te ako je moguće podizanje gotovine obave u što kraćem vremenu kako bi se smanjila gužva, poručuju iz biogradskog stožera.

Trenutačno u Gradu Biogradu na Moru nema lokalne transmisije virusa, stoga nema potrebe da se u gradu uvede potpuna karantena. Provedena je protuepidemijska dezinfekcija Specijalne bolnice za ortopediju Biograd na Moru kao i Doma zdravlja Biograd na Moru.

- Molimo sve građane da propusnice za kretanje izvan Biograda koriste samo u slučajevima kada su neophodne jer svaka zloporaba istih može biti kažnjiva i do pet godina zatvora. Zahvaljujemo svim sugrađanima na razumnom ponašanju i postupanju, te još jednom pozivamo sve građane Grada Biograda na Moru da se i dalje pridržavaju svih uputa i preporuka nadležnih službi jer jedino takvim ponašanjem i postupanjem možemo zaštititi svoje bližnje, starije osobe i ostale, poručuju iz Biograda.

Radno vrijeme poslovnica u kojima se mogu podizati mirovine:

- 01.04. i 02.04. od 08:00 do 12:00 sati - Hrvatska pošta d.d.
- 01.04. od 08:00 do 12:00 sati - OTP banka d.d. („Uglovnica")
- 01.04. i 10.04. od 08:00 do 12:00 sati - OTP banka d.d. (Riva - Trg kralja Tomislava 2)
- 03.04. od 08:00 do 12:00 sati - ERSTE&Steiermärkische Bank d.d.
- 10.04. od 08:00 do 12:00 sati - PRIVREDNA BANKA ZAGREB d.d.

PRIKAŽI KOMENTARE (3)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA