Zadar

KOME SE JAVITI?

Stradali od potresa za koronu se mogu cijepiti u Zadru

Svi koji se žele prijaviti za cijepljenje to mogu učiniti kod bilo kojeg liječnika obiteljske medicine u Zadarskoj županiji ili izravno javljanjem Stožeru

Na zadarskom području trenutačno boravi više osoba kojima su domovi stradali u potresu, bilo ovom posljednjem razornom na širem području Petrinje, ili onom u Zagrebu koji se dogodio u ožujku prošle godine. Neki od njih, koji su nas ovih dana kontaktirali, kažu kako je jedan od problema s kojima se susreću nemogućnost da se prijave za cijepljenje protiv koronavirusa. Naime, praksa nalaže da se trebaju javiti svom obiteljskom liječniku, što bi značilo dva odlaska u Petrinju, Glinu i nazad, samo kako bi se primila cjepiva.

U Stožeru civilne zaštite kažu da su ih neki već kontaktirali zbog cijepljenja, te da ga je moguće obaviti i bez odlaska iz Zadra.

- Svi koji se žele prijaviti za cijepljenje to mogu učiniti kod bilo kojeg liječnika obiteljske medicine u Zadarskoj županiji ili izravno javljanjem na broj 350-318 ili e-mail [email protected], javljaju iz Stožera.

Inače, na današnji dan na zadarskom području boravi 410 prijavljenih osoba iz Sisačko-moslavačke županije, koji se na iste kontakte mogu javiti ukoliko imaju potrebe za bilo kakvom vrstom pomoći.

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA