Zadar

S JARBOLA GRINGA

Strikoman na Morskim orguljama snima Romantičnu razglednicu Zadra

Personalizirane razglednice poslane putem mobilne aplikacije čuvat će se u Narodom muzeju u Zadru, koji postaje prvi takav muzej u svijetu

Umjetnički fotograf i akademski snimatelj Šime Strikoman osmislio je novu milenijsku fotografiju „Romantic Zadar walk - Romantic postcard for Zadar", koju će snimiti s jarbola jedrilice „Gringo", koji je visok 18 metara.

- Poslat ćemo u svijet razglednicu iz Zadra, u obliku violinskog ključa i taktova pjesme „Runolist" iz svjetski poznatog filma „Moje pjesme, moji snovi", koji je rađen po životnoj priči baruna von Trappa, rođenog u Zadru. A to je samo jedna od zanimljivosti, koju Idassa i Jader pričaju u novoj zadarskoj kulturno-turističkoj atrakciji „Romantic Zadar walk", romantično-povijesnom kazališnom obilasku grada, koji kreće na hrvatskom i engleskom jeziku, priopćili su iz Narodnog muzeja.

- S Morskih orgulja pozvat ćemo sve one koji su u Zadru, ili se nalaze na bilo kojem kontinentu u svijetu, da putem mobilne aplikacije Hrvatske pošte - epostcard, upute svoje razglednice u Zadar, i tako postanu dio mega popularnih u svijetu lokota ljubavi. Ovaj put u obliku personaliziranih razglednica, koje će se čuvati u Narodom muzeju u Zadru, koji postaje prvi takav muzej u svijetu. Također, epostcard i lokoti ljubavi omogućuju sudjelovanje u nagradnom natječaju, koji nudi besplatan vikend u Zadru za dvije osobe.

PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA