Zabava

QUEENVENTION ZADAR

Susret s čovjekom koji je živio Queen uz Freddiejeve recepte

Fanovi i ljubitelji najvećeg pop/rock benda u povijesti, Queena i pop ikone Freddia Mercurya imat će priliku prisustvovati predavanju i Q&A panelu sa čovjekom koji je "živio Queen".

Fanovi i ljubitelji najvećeg pop/rock benda u povijesti, Queena i pop ikone Freddia Mercurya imat će priliku prisustvovati predavanju i Q&A panelu sa čovjekom koji je "živio Queen". Riječ je o Peter Freestonu - čovjeku koji je bio kostimograf za Queenov koncert 1982. We Will Rock You. Angažiran je i kao savjetnik za film Bohemian Rhapsody.

Sve ono što niste znali o Freddieu, Queenu, sve ono što niste mogli vidjeti u filmu, na televiziji ili pročitati u medijima, imat ćete prilike osobno upitati Freestona u sklopu panela.

Samo predavanje i kasnija interakcija biti će obogaćena sa zbirkom fotografija i videa iz privatne kolekcije Freestona koju inače ne možete vidjeti u medijima, javnosti ili u sklopu nekih od mnogih dokumentarnih filmova na temu Queen i Freddie Mercurya.

I tu nije kraj, malo gastro putovanje obogatit će vaša nepca omiljenom hranom kralja popa koja se servirala na zabavama i koju je Freddie osobno preferirao, a sve zahvaljujući receptima koje je osobno Peter Freeston spravljao i opisao u knjizi „Freddie Mercury`s Royal Recipes". Identične namirnice i recepti koristiti će se i na konvenciji.

Toliko sadržaja koji će vas na trenutke približiti glamuroznom pop svijetu 80-ih, životu Freddia Mercurya i Queenu imat će te prilike u sklopu konvencije Queena - QUEENVENTION 2019 u sklopu Vaicanto festivala 19. i 20. srpnja u Zadru.

PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA