Zabava

EMISIJA TERAPIJA

Sve preporuke i novosti filmskog svijeta koje ste propustili

Terapija je radio emisija koja se emitira četvrtkom od 18 sati na 057 Radiju. Emisija donosi vijesti i najave iz svijeta filma.

Terapija je radio emisija koja se emitira četvrtkom od 18 sati na 057 Radiju. Emisija donosi vijesti i najave iz svijeta filma. Uređuju je i vode Elvis i Antonio.

Za sve vas koji ste je propustili, a ljubitelji ste velikih i malih ekrana, petkom ćemo vam donositi pisani sažetak na našem portalu.

Noviteti u zadarskom Cinestaru :

ZAŠTITNIK (The Marksman)
Redatelj : Robert Lorenz
Glumci : Liam Neeson, Juan Pablo Rava, Katheryn Winnick, Teresa Ruiz
Žanr : triler, akcija
Trajanje : 108 min

SJENA STRAHA (Shadow in the Cloud)
Redatelj : Roseanne Liang
Glumci : Chloe Grace Moretz, Nick Robinson, Beulah Koale, Taylor John Smith
Žanr : horor, triler, akcija
Trajanje : 83 min

Najgledaniji filmovi u hrvatskim kinima ovaj tjedan :

1. Izgubljeni Na Horizontu - 3.541
2. Duša - 2.726
3. Bježi - 2.448
4. Wonder Woman 1984 - 2.330
5. Medo sa sjevera 2 : Ključevi Kraljevstva sink - 1.695

Kratke vijesti :

1. Snima se animirana serija "Od sumraka do zore". Robert Rodriguez izjavio je da je jako sretan što radi na takvom projektu koji će na neki način i zaokružiti cijelu priču. Naime, snimljene su dvije sezone serije "Od sumraka do zore" koje su prikazale 2014. i 2016. godine.

2. Sljedećeg mjeseca očekuje na premijera prve epizode serije The Equilizer, TV-reboot varijante poznatog filma u kojem je glavnu ulogu tumačio Denzel Washington. U novoj seriji glavnu ulogu od Denzela preuzet će Queen Latifah.

3. Serija Peaky Blinders ipak se gasi nakon završetka šeste sezone. Iako je tvorac serije Steven Knight nedavno izjavio da se nada će biti snimljena i sedma sezone ipak pritisak s BBC-a je bio prejak. Prva epizoda serije prikazana je 2013.godine a za sada nema informacija kada će početi prikazivanje epizoda šeste sezone.

4. Redatelj Zack Snyder najavio je da uskoro postati dostupna njegova nova verzija filma Justice League i to u trajanju od skoro četiri sata. Pri tom, jasno je ugasio glasine da će film na HBO Max kanalu biti prikazan kao mini - serija sastavljena od četiri epizode, već kao film u jednom dijelu od skoro četiri sata.

Filmska TERAPIJA, četvrtkom od 18 sati na Radiju 057!

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA