SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1713823200 AND gallery_id = 8206File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1713823200, '8206', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) Svjetski prvak Mihovil Fantela dijelio diplome optimistima - Vijest - 057info - Zadar

Sport

ŠKOLA JEDRENJA U LUKORANU

Svjetski prvak Mihovil Fantela dijelio diplome optimistima

Ako Sutomišćica ima najljepše igralište na svijetu, Lukoran se može pohvaliti s najboljim regatnim poljem na kojem stasaju jedriličarske nade.

ZADAR- Ako Sutomišćica ima najljepše igralište na svijetu, Lukoran se može pohvaliti s najboljim regatnim poljem na kojem stasaju jedriličarske nade.
Petu godinu za redom, zahvaljujući entuzijazmu kap. Tihomira Ivanova te sportskom direktoru JK Uskok, Lukoran je mjesto završnice Škole jedrenja za optimiste.
Jučer je bilo posebno jer je uz njih bio svjetski prvak Mihovil Fantela.
Mlađi brat Šime Fantela s kojim je osvojio svjetsko prvenstvo u klasi 49er.
Miho, kao i Šime počeli su sa školom jedrenja u JK Uskok. Zato je Miho jučer bio jedriličarska zvijezda i uzor za kojim će se povesti bar netko od 30 - tak optimista koliko ih je sudjelovalo na jučerašnjoj regati.
Osim što im je podijelio diplome o završnoj školi jedrenja, Fantela mlađi je podario i koji autogram i fotografiju s jedriličarima - početnicima. Škola jedrenja je najbolja i najkorisnija animacija za djecu na ljetnim praznicima. Znaju to roditelji koji su jučer bili u pratnji svojih optimista.

Kako je jučer bilo u Lukoranu, pogledajte na foto-galariji Antonija Pejića:

Završna regata škole jedrenja u Lukoranu 2018.
Foto: 057info (Antonio Pejić)
PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA