Kultura

PROJEKT KAZALIŠTA LUTAKA I GRADSKE KNJIŽNICE

Tamara i Sanja u virtualnoj čitaonici djeci čitale priču: Pobijedit ćemo čudovište!

U prvoj epizodi glumice Kazališta lutaka Tamara Šoletić i Sanja Grgina čitale su priču Larsa Klintinga "Kastor vrtlari".

Kazalište lutaka Zadar i Gradska knjižnica krenuli su s virtualnim čitanjem priča za djecu. S obzirom na trenutačnu situaciju i nemogućnost fizičkog dolaska u Kazalište i Knjižnicu, najmlađi od sada mogu od kuće poslušati i uživati u zanimljivim pričama i olakšati vrijeme boravaka u svojim domovima.

- Ovo je jedan od načina kojim možemo doprinijeti jačanju svoje zajednice i pokazati da smo tu jedni za druge. Naši glumci-lutkari čitati će slikovnice za djecu koje su odabrali i preporučili knjižničari Gradske knjižnice Zadar, poručili su iz ove dvije ustanove.


View on YouTube

U prvoj epizodi glumice Kazališta lutaka Tamara Šoletić i Sanja Grgina čitale su priču Larsa Klintinga "Kastor vrtlari".

- Ovdje ne možemo imati predstave, ali ćemo čitati slikovnice da vam brže prođe vrijeme. U svakoj bajci ima neko čudovište, a i ovo čudovište vani ćemo pobijediti, poručila je Šoletić prije početka.

Priče će se čitati svakog dana od ponedjeljka do petak u 18 sati te u nedjelju u 11 sati. Sve će biti dostupne na YouTube kanalu Kazališta lutaka.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA