Sport

AŠK ZADAR

Tea Smokrović juniorska prvakinja Hrvatske u troskoku

Veronika Šokota je kao kadetkinja u bacanju koplja (600 g) u konkurenciji trinaest juniorki osvojila odlično treće mjesto

U subotu i nedjelju 22. i 23. lipnja u Rijeci je na stadionu Kantrida održano pojedinačno prvenstvo Hrvatske za juniore i juniorke na kojem je nastupilo i troje mladih atletičara Atletskog športskog kluba Zadar.

Tea Smokrović bila je najbolja od trinaest troskokašica te je osvojila zlatnu medalju i naslov državne prvakinje u troskoku sa rezultatom od 11,48 metara. U istoj disciplini nastupila je i Anđela Zelić , koja je osvojila 5. mjesto s rezultatom od 11,06 metara.

Veronika Šokota je u bacanju koplja (600 g ) u konkurenciji trinaest atletičarki osvojila odlično treće mjesto s rezultatom od 39,63 m, što je njen novi osobni rekord u bacanju koplja od 600g. Inače, Veronika je još kadetkinja i na natjecanju je bila među najmlađim natjecateljicama.

Idućeg vikenda članove AŠK Zadar očekuje nastup na prvenstvu Hrvatske za mlađe juniore i juniorke, koje će se održati također na Kantridi

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA