Biznis

PREDSTAVNIK SBERBANKE O AGROKORU

To što smo došli u Zadar puno govori o našim namjerama

"To sto smo došli ovdje govori puno o našim namjerama ali više od toga vam još ne mogu reći, a na sastanku ćemo sudjelovati", kazao je Volk

U Zadru se održavaju razgovori Privremenog vjerovničkog vijeća Agrokora o nacrtu nagodbe, a na njima sudjeluje i Sergei Volk, službeni predstavnik Sberbanke.

Reporter RTL-a Boris Mišević razgovarao je s Sergejom Volkom, službenim predstavnikom Sberbanke, koji u Zadru sudjeluje na zatvorenim pregovorima s predstavnicima Privremenog vjerovničkog vijeća u Agrokoru.

"To sto smo došli ovdje govori puno o našim namjerama ali više od toga vam još ne mogu reći, a na sastanku ćemo sudjelovati", kazao je Volk. Na pitanje o povlačenju Ante Ramljaka s pozicije izvanrednog povjerenika za Agrokor, Volk je rekao kako ne može ništa komentirati.

Novi vladin povjerenik Fabris Peruško i njegova zamjenica Irena Weber jučer su kazali kako u Zadar odlaze na dvodnevne razgovore o prvom nacrtu nagodbe kako bi mogli do 10. travnja doći do finalnog plana. Peruško je otkrio i da je došlo do bitnog pomaka u razgovorima s ruskim Sberbankom, jednim od najvećih vjerovnika Agrokora, a za RTL to je i potvrđeno iz Sberbanka.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA