Zabava

VEČER ZA PAMĆENJE

Tomislav Bralić i Intrade u zagrebačkoj Hali na Dan žena

Koncertnim spektaklom Tomislava Bralića i klape Intrade u zagrebačkoj Hali biti će obilježen najposebniji dan u godini - Dan žena

Koncertnim spektaklom Tomislava Bralića i klape Intrade u zagrebačkoj Hali biti će obilježen najposebniji dan u godini - Dan žena. Posjetitelje očekuje večer ispunjena emocijama i bezvremenskim hitovima dalmatinskih slavuja. Ovaj najpoznatiji klapski sastav u Halu dolazi nakon tradicionalno rasprodanog božićnog koncerta u Ciboni, ljetnog koncerta na zagrebačkoj Šalati te prepune Arene. 

Bibinjski slavuj Tomislav Bralić svojom vokalnom interpretacijom obilježio je pjesme klape Intrade sjajnim nizom hitova i pjesmama koje su u kratkom vremenskom periodu postale kultne. Svaka pjesma u izvedbi klape Intrade ima posebnu snagu zvuka i riječi, izrazito naglašen emotivni naboj koji s iskrenom lakoćom prenosi u srca slušatelja.

Ne iznenađuje stoga što su baš Tomislav Bralić i klapa Intrade odabrani kako bi svima, a posebno pripadnicama nježnijeg spola, upriličili večer za pamćenje. Zagrebačka Hala će na taj dan nuditi sjedeća i stajaća mjesta s kojih će posjetitelji moći uživati u najvećim hitovima našeg najpoznatijeg klapskog sastava, poput Zora bila, Ne mogu te prestat ljubit, Samo more nosim ja na duši, Ispod tvoje boloture, Karta ljubavi i ostalima.

Za sjedeća mjesta biti će potrebno izdvojiti od 170 kn do 190 kn, dok će cijena staja
ih mjesta iznositi 130 kn i 150 kn. Ograničen broj VIP sjedećih mjesta moguće je kupiti po cijeni od 190 kn i 210 kn.

Kupce očekuju i ekskluzivni paketi ulaznica s parkirnim mjestom ispred ulaza u Halu!

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA