Sport

REZULTAT KARIJERE

Toni Filipi osigurao najmanje broncu na Europskom prvenstvu

Za prolaz u finale u petak se bori s Rusom Muslimom Gadzhimagomedovom, koji je jednoglasnom odlukom sudaca bio bolji od Talijana Aziza Mouhiidinea

Zadarski boksač Toni Filipi ostvario je najveći rezultat karijere - u četvrtfinalu Europskog prvenstva u Minsku pobijedio je trećeg nositelja Adama Hamorija te je tako osigurao najmanje broncu, javlja HRT Zadar.

- Što da kažem, presretan sam, zbog ovakvih stvari i ovih trenutaka koje sada proživljavam sam se i počeo baviti boksom. Međutim, još nisam završio ono što mi je želja a to je otići do kraja. Medalja jest osvojena brončanog sjaja, idemo sada pokušati osigurati borbu i za onu najsjajniju, zlatnu, rekao je Filipi.

Meč s Hamorijem.

- Očekivano težak i neizvjestan meč je bio. Hamori je izvrstan boksač a to je i pokazao u ringu. Bio je treći nositelj na turniru ali ovog puta ja sam bio bolji i to me čini posebno veselim. Zahvalio bi se i cijelom mom timu, posebno trenerima Kadiću i Zubčiću te navijačima. Itekako sam čuo njihovo navijanje, to mi je puno značilo, hvala im još jednom.

Za prolaz u finale u petak se bori s Rusom Muslimom Gadzhimagomedovom, koji je jednoglasnom odlukom sudaca bio bolji od Talijana Aziza Mouhiidinea.

- „Ruska škola boksa, Gadzhimagomedov, drugi nositelj prvenstva. Deklasirao je Aziza, jako opasan, izvrstan boksač. Jedno je sigurno, ja sam pun samopouzdanja, vjerujem u sebu i sve ću napraviti da se plasiram u finale. Nikome ne priznajem da je bolji, ring je jedino mjerilo toga - na kraju će Saljanin Filipi.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA