Sport

U PETAK VELIKO OKUPLJANJE NA VIŠNJIKU

Tornado dolazi na trening podržati Jusupa i momčad, traže odlazak politike iz kluba

Naše su želje već dugi niz godina iste, a to je da KK Zadar konačno postane konkurentan i transparentan klub, sa stručnim ljudima na vodećim pozicijama, poručuju iz Tornada

Udruga navijača Tornado najavila je u petak okupljanje na treningu KK Zadra, kojim bi iskazala podršku treneru Danijelu Jusupu i momčadi koja u subotu u Dvorani Krešimira Ćosića igra protiv Partizana.

- Svjedoci smo da je naš KK Zadar godinama igračka određenih interesnih grupacija i predmet politikanstva, te da u našem klubu "svega" ima ali odgovornosti za neuspjehe najmanje - upravo zbog toga šaljemo ovo priopćenje.

Naše su želje već dugi niz godina iste, a to je da KK Zadar konačno postane konkurentan i transparentan klub, sa stručnim ljudima na vodećim pozicijama. Smatramo da klub već danas treba naći nove ljude koji će voditi klub stručno i sa iskrenom željom u uspjeh, a uspjehom smatramo da se grad opet ponosi svojim najpoznatijim kolektivom, te da se na utakmice opet dolazi u velikom broju i sa osmijehom na licu.

Naš cilj nisu kozmetičke kadrovske promjene koje su se dogodile prije dvije godine, već promjena poslovanja kluba iz temelja, te uvjeti koji nikad više neće dopustiti nesposobnim i nestručnim ljudima da stanu na čelo našeg kluba.

Mjesto odakle mi provodimo naše misli i ideje je tribina i zato pozivamo sve Zadrane koji nisu odustali od najdražeg kluba da nam se pridruže u masovnom odlasku na trening košarkaša u petak u 18 sati. U ovom trenutku trener Jusup i momčad moraju osjetiti našu bezrezervnu i snažnu podršku isto kao i što odgovorni za ovakvo stanje u klubu i na tablici moraju osjetiti nelagodu i sram, stoji u pozivu iz Tornado.

PRIKAŽI KOMENTARE (41)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA