Sport

POVODOM SV. NIKOLE

Tradicionalna atletska i biciklistička utrka u Poličniku

Povodom blagdana svetog Nikole, 7. prosinca u 11 sati u Poličniku se održava 23. tradicionalna atletska utrka pod nazivom Poličnik 2019, kao i 23. memorijalna biciklistička utrka Zoran Bilocnić

Povodom blagdana svetog Nikole, 7. prosinca u 11 sati u Poličniku se održava 23. tradicionalna atletska utrka pod nazivom Poličnik 2019, kao i 23. memorijalna biciklistička utrka Zoran Bilocnić.

Atletska i biciklistička utrka jedne su od najstarijih sportskih manifestacija na prostoru općine Poličnik na kojima sudjeluju natjecatelji iz cijele Hrvatske.

I ove godine na utrkama se očekuje velik broj natjecatelja kako u dječjim utrkama, tako i u glavnoj utrci na 10 km te biciklističkoj utrci. Gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić šalje reprezentaciju grada Zagreba na čelu sa svojim izaslanikom Kamerom Halilijem i 10 atletskih vetrana kako bi uveličali ovu tradicionalnu utrku.

Sportski centar Grabi u Poličniku bit će centar održavanja utrka dok se glavna utrka na 10 km trči od sportskog centra Grabi do crkve Svetog Ante u Visočanima i natrag.

Pokrovitelj manifestacije je  općina Polićnik na čelu s načelnikom Davorom Lončarom i njegovim zamjenikom Petrom Bogovićem te Zadarska županija na čelu s Božidarom Longinom.

U Poličnik su pozvani ljubitelji trčanja i biciklisti svih dobi i uzrasta - od djece vrtićke dobi do veterana. Djecu očekuju medalje za sudjelovanje i poklon od sv. Nikole!

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA