Zadar

NAČELNIK BUGARIJA BEZ KOMENTARA

Treći napad na Općinu i TZ Bibinje - zgrada i vrata zasuti ribljim iznutricama

Dogodio se još jedan napadu na zgradu Općine Bibinje.

Dogodio se još jedan napad na zgradu Općine Bibinje. U posljednjem napadu stradala su vrata i pročelje zgrade koja su zalivena fekalijama, ribljim iznutricama i kiselinama. Ovo je treći napad na zgradu, prvi je bio miniranje ulaza, a drugi napad oštrim predmetom, navjerojatnije sjekirom, u kojem su također oštećena vrata.

Policijska uprava zadarska potvrdila nam je dojavu o incidentu u Bibinjama u noći s 11. na 12. lipnja, kada je poslije radnog vremena Općine Bibinje i Turističke zajednice nepoznati počinitelj na vrata i zgradu izlio riblje ulje s iznutricama. Komunalni redari su potom intervenirali i oprali zgradu i vrata, a policija još prikuplja saznanja i radi izvide kako bi se rasvijetlile okolnosti ovog događaja.

- Niti jedan slučaj do sada nije riješen, policija napravi zapisnik i to je sve. Postavlja se pitanje sigurnosti samih djelatnika, jer zgrada nema ni video nadzor niti bilo kakvu zaštitu, zabrinuta nam se javila naša čitateljica.

Od načelnika Bruna Bugarije nismo uspjeli dobiti komentar o spomenutim napadima. Uspjeli smo pak dobiti njegovog zamjenika Šimu Sekulu i pročelnika Jedinstvenog upravnog odjela Marina Diklana no oni nisu htjeli komentirati incidente niti planove za zaštitu zgrade i djelatnika, već su nas ponovno preusmjerili na načelnika.

PRIKAŽI KOMENTARE (6)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA