Zadar

ZAVRŠILI NA PODU I SUDU

Tučnjava u poslovnici banke: "Što glumiš frajera i puštaš preko reda"

Prekršajni sud u Zadru donio je okrivljujuću presudu protiv 58-godišnjaka i 47-godišnjaka zbog narušavanja javnog reda i mira

Prekršajni sud u Zadru donio je okrivljujuću presudu protiv 58-godišnjaka i 47-godišnjaka zbog narušavanja javnog reda i mira. Oni su se 20. srpnja prošle godine oko 11,30 sati posvađali i potukli u poslovnici banke u Preku. 

58-godišnjak je na svoj broj šaltera 155 pustio stranog državljanina, no on se uputio na šalter broj 156, na čijem je redu bio 47-godišnjak. On je tada počeo vikati na 58-godišnjaka unoseći mu se glavom u lice: „Što glumiš frajera, što puštaš preko reda sad je mene red!".

U tom trenutku 58-godišnjak ga je udario šakom u lice uslijed čega je 47-godišnjak pao na pod. Dok se nalazio na podu, 58-godišnjak ga je više puta udario nogom po tijelu. U tom trenutku prišla je djevojka 47-godišnjaka te je, kako bi spriječila daljnji napad, počela vući 58-godišnjaka za ruku. Sukob tu ne prestaje, već posvađani duo jedan drugome zadaje više udaraca. 47-godišnjak je svojom glavom udario 58-godišnjaka u glavu pa je on pao na pod, a mlađi se muškarac s djevojkom udaljio čime je prestalo daljnje narušavanje javnog reda i mira.

Obojica su na sudu kažnjeni novčanom kaznom u iznosu od 372 kune.

PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA