Sport

NIJEMCI NAJBOLJI

Turisthotel organizirao najbolje SP u minigolfu u povijesti

U subotu navečer svečanom ceremonijom u Zaton Holiday Resortu i službeno je završeno Svjetsko prvenstvo u minigolfu koje je u protekla tri dana okupilo preko 200 natjecatelja iz tridesetak zemalja.

U subotu navečer svečanom ceremonijom u Zaton Holiday Resortu i službeno je završeno Svjetsko prvenstvo u minigolfu koje je u protekla tri dana okupilo preko 200 natjecatelja iz tridesetak zemalja. Ovo je bio prvi put u povijesti da su nastupali natjecatelji sa ukupno pet kontinenata.

- Oduševljeni smo organizacijom samog prvenstva, ali i našim domaćinom Zaton Holiday Resortom. Nemamo zamjerke, pazilo se na svaki detalj i sve je bilo savršeno. Nadamo se da ćemo opet imati priliku zaigrati na ovim izvrsnim terenima, rekao je član reprezentacije Australije.
Reprezentacija Njemačke uspješno je obranila titulu najboljih u timskoj igri u muškoj i ženskoj kategoriji. U muškoj kategoriji drugo mjesto osvojila je reprezentacija Češke, a treće mjesto pripalo je reprezentaciji Švicarske. U ženskoj kategoriji drugo mjesto osvojila je reprezentacija Švedske, a treće reprezentacija Češke. Kako sve ne bi ostalo samo na sportskom dijelu, za zabavu se pobrinula klapa Leut.

Ovo natjecanje je okarakterizirano kao najbolje u povijesti, a iz Svjetske minigolf federacije poručuju kako su oduševljeni svojim domaćinom i partnerom, Turisthotelom. Savez je istaknuo kandidaturu za idući Svjetski Grand Prix, Svjetski Adventure Golf Masters, Svjetsko prvenstvo u minigolfu za gluhe te Svjetsko seniorsko prvenstvo.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA