Zadar

POSAO U GRADU ZADRU

Turistička komunikologinja postala savjetnica za nekretnine

Iz Grada Zadar su obavijestili kako je Pavica Knežević, diplomirana turistička komunikologinja dobila posao savjetnice za procjenu nekretnina u Odjelu za upravljanje gradskom imovinom

Iz Grada Zadar su obavijestili kako je Pavica Knežević, diplomirana turistička komunikologinja, dobila posao savjetnice za procjenu nekretnina u Odjelu za upravljanje gradskom imovinom. Neslužbeno doznajemo kako je bila jedina kandidatkinja na provedenom natječaju.

Pavica Knežević je nedavno došla u gradsku upravu u kojoj je zaposlena na mjestu administrativne tajnice pročelnika Tomislava Korone. Na novo radno mjesto, koje nosi službenički status savjetnice i znatno veću plaću, prešla je rješenjem od 11. ožujka. Pavica Knežević će kao ovlašteni službenik raditi u Županijskom povjerenstvu za procjenu prometa nekretninama. To je zakonska obaveza od 2015. godine kada je Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja donijelo Pravilnik za model na osnovu kojeg  Županijsko povjerenstvo podnosi godišnji izvještaj o prometu nekretnina. U tom Povjerenstvu sudjeluje i predstavnik Grada Zadra.

Pavica Knežević prošle je jeseni s liste HDZ-a i koalcijskih partnera ušla u Vijeće Mjesnog odbora Stanovi, a godinu dana ranije u Školski odbor OŠ Stanovi.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (12)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA