Zadar

ULICA DOMOVINSKOG RATA

U bijegu zbog prekršaja, autom pokušao udariti policajku

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar i Postaje prometne policije Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom kojeg se sumnjiči za prisilu prema službenoj osobi.

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar i Postaje prometne policije Zadar dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom iz Zadra kojeg se sumnjiči za prisilu prema službenoj osobi.

Dogodilo se to još u četvrtak poslijepodne u Ulici Stjepana Radića u Zadru. Tada je 38-godišnjak, upravljajući osobnim autom, starim mercedesom, zadarskih registarskih oznaka počinio prekršaj iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i kada su ga policijski službenici pokušali zaustaviti on se vozilom dao u bijeg. Nakon toga je zatečen u Ulici Domovinskog rata gdje je vozilom krenuo prema policijskoj službenici koju nije ozlijedio,  jer je ona odskočila te nastavlja vožnju automobilom prema predjelu Belafuže. Tu je izašao iz automobila i pokušao se udaljiti, ali ga u tome sprječavaju policijski službenici koji su ga uhvatili.

Nakon toga je 38-godišnjak uhićen i doveden u prostorije policije, gdje je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje, te je u petak poslijepodne uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Prisila prema službenoj osobi. On je predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske za kazneno djelo. nije imao alkohola ali je imao više prekršaja u svom bjekstvu autom, starom 15-ak godina koje nije imalo valjani tehnički pregled.

Zadranin je policiji od prije poznat po prometnim prekršajima. Za najnoviji -  nepropisno prestrojavanje dobit će prekršajnu prijavu i kaznu po najnovijim izmjenama zakona.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (13)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA