Biznis

AKTIVNOSTI U LIPNJU

U CISOKU o samozapošljavanju i prvom poslu

Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri Zadar (CISOK) je izvijestio o svom programu za lipanj, u kojem nude pomoć u kvalitetnoj pripremi za tržište rada, ulazak u poduzetničke vode ili pak nastavak obrazovanja.

CISOK je izvijestio o svom programu za lipanj, u kojem nude pomoć u kvalitetnoj pripremi za tržište rada, ulazak u poduzetničke vode ili pak nastavak obrazovanja.

Za to je pripremljen niz različitih predavanja i radionica na kojima se mogu saznati korisne informacije o poduzetništvu, pripremiti kvalitetan životopis, unaprijediti svoje vještine (samo)predstavljanja te poboljšati svoj položaj na tržištu rada.

Sudjelovanje na svim aktivnostima je u potpunosti besplatno, a prijaviti se može osobnim dolaskom u CISOK (Polačišće 3, Zadar), telefonom: 023/311-949 ili e-mailom: [email protected].

Detalje o planiranim aktivnostima mogu se pronaći u programu, kao i na internetskim stranicama CISOK-a. Iskoristite priliku, sudjelujte na planiranim aktivnostima ili dogovorite individualni termin te unaprijedite svoje vještine upravljanja karijerom.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA