Kultura

REDUKCIJA PUBLIKE

U HNK s Tri verzije života, dvije predstave za pretplatnike

Nakon dvomjesečne stanke HNK Zadar ponovo otvara svoja vrata za publiku. Prva predstava koju će publika moći pogledati je predstava HNK Zadar, Tri verzije života, Yasmine Reze u režiji Nine Kleflin.

Nakon dvomjesečne stanke HNK Zadar ponovo otvara svoja vrata za publiku.
Prva predstava koju će publika moći pogledati je predstava HNK Zadar, Tri verzije života, Yasmine Reze u režiji Nine Kleflin. Ta posljednja zadarska produkcija igrat će dva dana, 26. i 27. svibnja s početkom u 20 sati.

Kupnjom ulaznice od 30 kuna, jednu ulaznicu dobivate na dar, poručili su iz marketinga zadarskog kazališta. U skladu s epdemiološkim mjerama, za početak predstave u 20 sati, publika mora ulaziti u kazalište od 19:30 sati Ulaznice neće biti numerirane.

Za pretplatnike, kojima je kazalište ostalo dužno tri predstave, sezona će biti nadoknađana s izvedbom Lede, šibenskog kazališta te predstavom pod Hitno na hitno. Za te dvije predstave neće biti prodaje karata budući da kazalište može biti popunjeno samo s četvrtinom od 643 mjesta.

Predstava Kerekesh teatra, Pod hitno na hitno na programu je 29. svibnja, a predstava Leda, HNK u Šibeniku na programu je 4. lipnja, najavili su iz HNK Zadar.

Treća je trebala biti Premijerna predstava Hanibal podzemni koja se počela pripremati  sa slovenskim redateljem  Matjažom Latinom prije početka epidemije, a biti će na sceni HNK Zadar tek na jesen.

U zadarskom kazalištu sezona završava 4. lipnja, a pripreme za Zadarsko kazališno ljeto već su počele, doznajemo od Nene Ninčević Mandić, voditeljice marketinga i odnosa s javnošću.

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA