Kultura

OPERACIJA PAŠARETA

U HNK Zadar dolazi komedija inspirirana serijom Allo, allo

U oba slučaja radnja se događa za vrijeme Drugog svjetskog rata, s time što se u istarskoj verziji radnja događa u oštariji te govori o svojevrsnom suživotu mještana i okupacijskih snaga

Od sutra 20. veljače u prodaji su ulaznice za predstavu INK Pula "Operacija Pašareta" koja u HNK Zadar gostuje u četvrtak, 25. veljače u HNK Zadar u 20 sati. Cijena ulaznice iznosi 60 kuna. Autor predstave je Branko Lučić, a režiju potpisuje Jasminko Balenović.

Komedija je inspirirana kultnom britanskom televizijskom serijom Allo, Allo. U oba slučaja radnja se događa za vrijeme Drugog svjetskog rata, s time što se u istarskoj verziji radnja događa u oštariji te govori o svojevrsnom suživotu mještana i okupacijskih snaga. Prije napada partizanskih snaga na Trst 1945. godine odvija se zanimljiva priča u kojoj naizgled nespojivi likovi partizana i njemačkih časnika pokušavaju sakriti sliku Pašarete, koja će im poslije rata donijeti veliko bogatstvo. Njihove akcije prepune su komičnih situacija te jamče odličnu zabavu svim gledateljima.

Igraju: Teo Tiani, Lino Brozić, Lara Živolić, Luka Juričić i Luka Mihovilović.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA