Sport

NOVI UPISI

U Plivačkom klubu Zadar naučilo plivati još 15 djece

Program obuke osmišljen je za djecu od 5 godina i starije koji se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi

Plivački klub Zadar nakon odrađenih 15 treninga obuke neplivača bogatiji je za 15 malih superjunaka. Grupe malih neplivača kroz 15 treninga vodili su treneri Željko Olujić i Maja Štrbac. Obuku su polazili: Bartol Pinjatela, Lukas Banović, Luna Relja, Jakov Škifić, Laura Škifić, Niko Hegeduš, Zita Garibović, Gabi Burčul, Ivano Morović, Lucija Vukić, Maro Marušić, Lucija Mihovilović i Leona Luštica.

Sva djeca, polaznici obuke, za svoj trud i zalaganje na treninzima nagrađeni su klupskom majicom, diplomom i prigodnim poklonima. Uprava kluba i treneri Plivačkog kluba Zadar svim superjunacima i njihovim roditeljima čestitaju na uspješnom savladanju programa.

Za sve informacije i prijave u PK Zadar radi daljnjih škola prijava stoje na raspolaganju na broju 099 803 8521 i putem e-maila na [email protected]. U tijeku su prijave za upis u Obuku neplivača na bazenu Kolovare.

Program obuke osmišljen je za djecu od 5 godina i starije koji se ne održavaju ili se slabo održavaju na vodi. Cilj obuke je da kroz igru i zabavu djeca savladaju osnovne elemente (disanje, plutanje, klizanje, rad rukama i nogama) te su nakon obuke samostalniji u vodi. Program obuke neplivača PK Zadar verificiran je od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Nakon završene obuke mali plivači mogu nastaviti s treninzima u školi plivanja.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA