Zadar

JUČER POPODNE

U prometnim nesrećama teško ozlijeđena dva motociklista

Tijekom proteklih 48 sati, na području PU zadarske evidentirano 20 prometnih nesreća, u kojima su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede, dok su 4 osobe lakše ozlijeđene.

Tijekom proteklih 48 sati, na području PU zadarske evidentirano je 20 prometnih nesreća, u kojima su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede, dok su četiri osobe lakše ozlijeđene.

Prva teža prometna nesreća dogodila se jučer u 16:40 sati kada je prije izlaska s autoceste, prije naplatnih kućica (ZD2) 22-godišnji muškarac skrenuo ulijevo, a da se nije uvjerio može li to učiniti bez opasnosti drugih sudionika u prometu. Pritom je oduzeo prednost motociklu kojim je upravljao 55-godišnjak s kojim se vozila i 54-godišnja putnica. Uslijed udarca motocikl je pao na pod te je vozač motocikla zadobio teže, a putnica lakše tjelesne ozljede.

Druga prometna nesreća dogodila se na Putu Nina oko 19 sati gdje 54-godišnji motociklist uslijed neprilagođene brzine gubi kontrolu nad vozilom i pada na kolnik. On je uslijed pada dobio teže tjelesne ozljede, dok je 57-godišnja putnica lakše ozlijeđena.

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA