SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1713477600 AND gallery_id = 8811File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1713477600, '8811', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) Udruga Eko pita ŽLU: zašto se vade palme? - Vijest - 057info - Zadar

Zadar

ZAKAŠNJELA REAKCIJA

Udruga Eko pita ŽLU: zašto se vade palme?

Nakon najava i objava o vađanju palma s Branimirove obale, probudila se i udruga Eko Zadar s pitanjima Županijskoj lučkoj upravi koja je nositelj investicije uređenja obale i šetnice u Jazinama.

Nakon najava i objava o vađenju palmi s Branimirove obale, probudila se i udruga Eko Zadar s pitanjima  Županijskoj lučkoj upravi koja je nositelj investicije uređenja obale i šetnice u Jazinama.

Od Županijske lučke uprave Zadar čekamo odgovor na pitanja:

1. Zašto se vade palme?
2. Gdje će palme biti postavljene za vrijeme radova?
3. Kada će palme biti vraćene?
4. Ukoliko ne planirate vratiti palme, koju vrstu stabala i koliko
njih planirate zasaditi na tom području?

Koliko smo do sada imale priliku doznati, palme se neće vratiti zbog oboljenja prouzročenih štetnikom koji je široko rasprostranjen duž jadranske obale i šire, ali informacije možemo potvrditi tek kada dobijemo službenu potvrdu,  navode iz udruge Eko Zadar koja je  zakasnila u zaštiti gradskog zelenila.

 

Počelo čupanje palmi na Branimirovoj obali
Foto: 057info (L. P.)
PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA