Zadar

TJEDAN DANA POTRAGE

Uhićen bjegunac Ante Vrkić - vratio se kući u Kruševo

Ante Vrkić, 40-godišnjak koji je prošle srijede pobjegao iz šibenskog zatvora, danas je oko 9.50 sati u Obrovcu pronađen i uhićen

NOVO Kako neslužbeno doznajemo, interventna policija je iza 13 sati predala Antu Vrkića u šibenski zatvor iz kojeg je pobjegao 12. veljače.

RANIJE

Ante Vrkić, 40-godišnjak koji je prošle srijede pobjegao iz šibenskog zatvora, danas je oko 9.50 sati u Obrovcu pronađen i uhićen, te će biti priveden natrag u zatvor, priopćila je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske.

Podsjetimo, Obrovčanin je 2017. godine osuđen na dvije godine i četiri mjeseca zatvora zbog niza teških krađa na obrovačkom području u partnerstvu s Tomislavom Karamarkom.

Iz PU zadarske objavili su više detalja o lokaciji uhićenja.

- Policijski službenici Policijske postaje Obrovac su jutros u 9,50 sati u Kruševu, u predjelu Vrkića Stana, uhitili 40-godišnjaka za kojim je bila raspisana potraga zbog bijega iz Zatvora u Šibeniku. Osuđenik se nalazi u prostorijama Policijske postaje Obrovac te će biti prepraćen u Zatvor u Šibeniku, javila je glasnogovornica Ivana Grbin.

Kako doznajemo, Vrkić je uhićen u kući svojih roditelja koja je bila pod policijskim nadzorom.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA