Zadar

FOTO: UZ DROGU, ZAPLIJENILI I NOVAC

Uhićen mladić kojem je policija našla 30 paketića marihuane

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga Službe kriminalističke policije Policijske uprave zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim hrvatskim državljaninom sa šireg zadarskog područja, osumnjičenim za kazneno djelo iz domene kriminaliteta droga.

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga Službe kriminalističke policije Policijske uprave zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjim hrvatskim državljaninom sa šireg zadarskog područja, osumnjičenim za kazneno djelo iz domene kriminaliteta droga.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, a temeljem naloga nadležnog suda, policijski službenici su danas na širem području Zadra obavili pretragu kuće i vozila koje koristi, kojom prilikom su pronašli sveukupno oko 1 080 grama droge marihuane, pakirano u 30 pojedinačnih paketića, vagu za precizno mjerenje te novčani iznos od 2.100,00 kuna za koje se sumnja da potječe od preprodaje droge. Cijena grama marihuane na crnom tržištu kreće se od 50-100 kuna.

Pronađena marihuana, digitalna vaga i novac su mu oduzeti, a kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je drogu posjedovao u namjeri daljnje prodaje.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja uz kaznenu prijavu zbog Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, 22-godišnjak će danas tijekom dana biti predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske. Mladić, doznajemo, nije otprije poznat policiji.

PRIKAŽI KOMENTARE (3)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA