Zadar

POLICIJSKA AKCIJA

Uhvaćena džeparošica u Varoši, ali i kradljivac odjeće

U utorak poslijepodne oko 16.45 sati u Zadru u ulici Borelli nepoznata ženska osoba je zavlačenjem ruke u torbicu 64-godišnjeg australskog državljanina pokušala otuđiti novac i druge stvari.

U utorak poslijepodne oko 16.45 sati u Zadru u ulici Borelli nepoznata ženska osoba je zavlačenjem ruke u torbicu 64-godišnjeg australskog državljanina pokušala ukrasti novac i druge stvari.

U pokušaju krađe uočio ju je policijski službenik te priveo u prostorije policije. Radi se o 25-godišnjoj ženskoj osobi nad kojom je u tijeku kriminalističko istraživanje zbog krađe.

Jučer prijepodne oko 9.40 sati u ulici Madijevaca u Zadru, nepoznate muške osobe su ušle u trgovinu 49-godišnje vlasnice, odakle su ukrali više odjevnih predmeta, nakon čega su se udaljili iz trgovine.
Ubrzo su policijski službenici u ulici Mihe Klaića zatekli jednu mušku osobu, koja odgovara opisu mogućeg počinitelja, koja je privedena u prostorije policije.
U prostorijama policije je u tijeku kriminalističko istraživanje nad 44-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za drsku krađu.

U ponedjeljak prijepodne u ulici Tadije Smičiklasa u Zadru, nepoznati počinitelj je 27-godišnjoj državljanki Velike Britanije s ramena otrgnuo torbicu s novcem i osobnim stvarima.
Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA