Zadar

OTVARA SE PRISTUP

Ulica Jurja Šižgorića - natječaj za milijun kuna

Iz Odjela za graditeljstvo nastavljaju s planom gradnje i obnove gradskih ulica objavom natječaja za izvođenje radova na Ulici Jurja Šižgorića u vrijednosti od milijun kuna.

ZADAR - Iz Odjela za graditeljstvo nastavljaju s planom gradnje i obnove gradskih ulica objavom natječaja za izvođenje radova na Ulici Jurja Šižgorića u vrijednosti od milijun kuna.

Projekt postoji a napokon smo riješili i imovinsko - pravne odnose za radove koji će početi po izboru izvođača radova. Radi se o 150 metara te ulice koja će za tamošnjih 60-tak kuća otvoriti pristup na Ulicu Franka Lisice, doznajemo od pročelnika Darka Kasapa. U prijevodu taj dio Mjesnog odbora Ričine napokon će se urbanizirati, a stanovnici te ulice neće više morati stranputicima da bi došli do prometnica. Uz ulicu će se izgraditi nogostup i podići javna rasvjeta, što je također dio projekta ove ulice.

Ljeto neće biti prepreka za radove na toj maloj ulici kao ni na Ulici Nikole Tesle na Plovaniji za koju se u Odjelu za graditeljstvo priprema natječaj za izvođača radova.

PRIKAŽI KOMENTARE (8)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA