Sport

HT PREMIJER LIGA

Umorni Zadrani bez Cartera i Mršića putuju u Dubravu

Danas ćemo tijekom dana, zajedno s trenerom Mršićem, odlučiti u kojem sastavu ćemo putovati za Zagreb, jer su igrači dosta umorni i iscrpljeni, najavio je utakmicu Ivan Perinčić

Nakon dva poraza u ABA ligi od Mornara i Budućnosti, KK Zadar se okreće natjecanju u kojem mu puno bolje ide, ABA ligi. U 23. kolu domaćeg prvenstva Zadar sutra gostuje kod predzadnjeg kluba na tablici, Dubrave Furnir. Pomoćnim treneru Ivanu Perinčiću na raspolaganju su svi igrači osim Justina Cartera, koji će ju zbog lakše ozljede zgloba propustiti.

- U prošloj utakmici smo pobijedili, međutim nije bilo lako, dosta smo se namučili jer je Furnir pružao dobar otpor. Trebamo od prve minute ući čvrsto u utakmicu s maksimalno ozbiljnim pristupom, jedino tako možemo upisati novu pobjedu, kaže Filip Paponja koji bi, sudeći prema klupskoj najavi, trebao dobiti priliku u ovoj utakmici.

- Zadnja utakmica protiv Dubrave je bila teška. Čeka nas sutra jedna zahtjevna utakmica pošto smo se vratili s najtežeg putovanja ove godine. Raspored je takav kakav je, nema kukanja i plakanja. Danas ćemo odraditi prvi pravi košarkaški trening, ponovit ćemo neke stvari koje će nam biti potrebne. Danas ćemo tijekom dana, zajedno s trenerom Mršićem, odlučiti u kojem sastavu ćemo putovati za Zagreb, jer su igrači dosta umorni i iscrpljeni, najavio je utakmicu Ivan Perinčić.

Utakmica se igra sutra u 16 sati.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA