Zabava

PROMO

PLESNA ŠKOLA

Upisi u plesnu školu D&L u Arbanasima

Draga djeco, dragi roditelji u tijeku su upisi u Plesni studio D&L u maloj dvorani OŠ Kruno Krstić u Zadru.

Draga djeco, dragi roditelji, u tijeku su upisi u Plesni studio D&L u maloj dvorani OŠ Kruno Krstić u Zadru. Treninzi i upisi održavaju se utorkom i četvrtkom i to:

- mlađa skupina u terminu od 16,30-17,30 (za djevojčice od 1. do 4. razreda)
- starija skupina od 17,30,-18,30 (za djevojčice od 5. do 8. razreda). 

Plesni studio D&L bavi se suvremenim plesom i ritmikom za djevojčice u dobi od 6 do 14 godina.

Sat započinje osnovnim vježbama za postavu tijela, te se razvija prema plesnim sekvencama. Neke vježbe baziraju se na pokretima iz klasičnog baleta samo su puno opuštenije i svaki polaznik uz pomoć voditeljice može vježbu prilagoditi predispozicijama svoga vlastitog tijela. Vježbajući plesnu tehniku djeca usvajaju nazive elemenata, uvježbavaju plesne sekvence i manje cjeline za nastup te se razvijaju djetetovi bazni elementi; sluh, ritam, snaga, brzina, spretnost, plesnost te koordinacija. 

Poklanjamo veliku pažnju osobnoj kreativnosti polaznika.

Ples značajno utječe na učvršćivanje zdravlja i formiranje brojnih društvenih vrijednosti. Potiče osjećaj slobode, razvoj umjetničkog doživljaja i motoričkih vještina, podiže samopouzdanje i samopoštovanje, te povezuje sport i odgoj i obrazovanje. Bavljenje plesom dovodi do gracioznosti držanja, hoda, jačanja kostiju te razvoja koordinacijskih sposobnosti. Zbog svog cjelovitog utjecaja, ples značajno pridonosi uravnoteženosti mentalnih i motoričkih sposobnosti te dobrog raspoloženja. Ples je univerzalni ljudski jezik koji razumije cijelo čovječanstvo. Ples je i radost i terapija i put prema sebi.

Za više informacija, slobodno nazovite na 098 200 395.
Vaš Plesni studio D&L

KOMENTARI ISKLJUČENI

DESKTOP VERZIJA