Zadar

SKINUTE REKLAME S PROČELJA U JAZINAMA

Uprava KK Zadar modernizira reklamni prostor na ulazu u Grad košarke

S pročelja poslovne zgrada u Jazinama, izgrađena prema projektu arhitekte Nikole Bašića, a u kojoj je sjedište KK Zadar, jučer su skinute gotovo sve reklame.

S pročelja poslovne zgrada u Jazinama, izgrađene prema projektu arhitekta Nikole Bašića, a u kojoj je sjedište KK Zadar, jučer su skinute gotovo sve reklame. Ostale su na bočnoj strani one najveće, od Maraske i od Ubera koja se davno trebala ispraviti i ažurirati. Ali to ne smeta Upravi KK Zadar koja je nadležna za taj oglasni prostor u kojem se isključivo reklamiraju oni koji sponzoriraju klub.

Doznajemo kako se radi na reorganizaciji oglasnog prostora kako bi se postavio LED display ekran. Drugim riječima taj najveći oglasni zid (carina, op.a) na ulasku u Grad, malo će se modernizirati. Uprava kluba je navodno dobila suglasnost od konzervatora. Naknadnom provjerom u Konzervatorskom odjelu, dobili smo službenu informaciju kako nije dobivena suglasnost koju je tražila privatna tvrtka za reklamiranje.

A je li dobivena suglasnost nadležne službe Grada Zadra, pitamo ih ovim putem. Naime, traženje informacije iz Grada Zadra za novinare je postao Sizifov posao, a Grad Zadar = KK Zadar.

Novina je i već postavljena silueta koja bi svakome tko ulazi u gradsko središte trebalo dati poruku kako je Zadar grad košarke.

PRIKAŽI KOMENTARE (14)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA