SELECT id FROM gallery_clicks WHERE datum = 1713996000 AND gallery_id = 8347File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30)INSERT INTO gallery_clicks ( `datum`, `gallery_id`, `value`, `stats` ) VALUES ( 1713996000, '8347', 1, 1 ) File './rossmcdb/gallery_clicks.MYD' not found (Errcode: 30) Uprava kluba: Nismo mogli pristati na ucjene i zahtjeve Glena Davisa! - Vijest - 057info - Zadar

Sport

STIGLA POTVRDA - NBA ZVIJEZDA NAPUŠTA ZADAR

Uprava kluba: Nismo mogli pristati na ucjene i zahtjeve Glena Davisa!

Cijeli dan trajali su pregovori s Glen Davisom da bi nakon utakmice s Cedevitom Uprava kluba potvrdila - NBA zvijezda nakon tri dana napušta KK Zadar!

Cijeli dan trajali su pregovori s Glen Davisom da bi nakon utakmice s Cedevitom Uprava kluba potvrdila - NBA zvijezda nakon svega tri dana napušta KK Zadar!

- Ispričavam se navijačima koji su došli vidjeti Davisa. To se nažalost neće dogoditi. Problemi su krenuli u petak kada me zvao da ima probleme - viroza, nervoza, nostalgija za domom. Rekao je i da nije shvatio tu ozbiljnost - dva treninga dnevno, duga putovanja... Mi smo napravili sve što smo mogli da ostane. Htjeli smo mu dati više novca. Naravno, u okviru budžeta kojeg imamo. Međutim, onda je počeo s drugim zahtjevima - biranjem utakmica, treninga... Nismo mogli pristati na ucjenjivanje, rekao je sportski direktor Branimir Longin izražavajući žaljenje zbog njegovog odlaska jer je u kratko vrijeme na treningu pokazao igračku kvalitetu. 

Je li KK Zadar mogao pretpostaviti da će do ovoga doći?

- Ne znam kako smo to mogli pretpostaviti, možda se tako radi u Americi... No ti zahtjevi, dizanje novca u zadnji čas, mi preko toga nismo mogli preći. Negdje se mora povući crta. KK Zadar mora biti na prvom mjestu i niti jedno ime ne smije biti iznad njega. Ova garnitura neće nikome dozvoliti, bez obzira na svoju veličinu, da se igra s imenom KK Zadar, jasno je poručio direktor Željko Žilavec. 

Klub je od danas u potrazi za novim centrom, a Uprava je najavila da će u ponedjeljak angažirati pravnu službu kako bi maksimalno zaštitili KK Zadar prema stavkama ugovora kojeg je Big Baby potpisao sa zadarskim abaligašom.

Zadar izgubio od Cedevite u 2. kolu ABA lige
Foto: ABA
PRIKAŽI KOMENTARE (12)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA