Zadar

RAVNATELJICA HITNE UPOZNAT ĆE ZADARSKI PRIMJER

Uređaj za infektivni otpad za pokaz Maji Grba-Bujević

U utorak, 20. travnja u Velikoj vijećnici Doma Zadarske županije saborska zastupnica i ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu Maja Grba-Bujević održat će sastanak s ravnateljima zdravstvenih ustanova kojima je osnivač Zadarska županija, a na temu uvođenja i provođenja telemedicinskih usluga na području Zadarske županije.

U utorak, 20. travnja u Velikoj vijećnici Doma Zadarske županije saborska zastupnica i ravnateljica Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu Maja Grba-Bujević održat će sastanak s ravnateljima zdravstvenih ustanova kojima je osnivač Zadarska županija, a na temu uvođenja i provođenja telemedicinskih usluga na području Zadarske županije.

Nakon sastanka ravnateljica HZHM-a Maja Grba Bujević obići će u pratnji župana Božidara Longina i ravnatelja OB Zadar Željka Čuline uređaj za tretman infektivnog otpada koji je u OB Zadar nedavno stavljen u funkciju. Ovim uređajem, koji ima rijetko koja bolnica, uključujući i puno veće bolnice i kliničke centre, zadarska bolnica  je na vrijeme uočila koliko će provedba protuepidemijskih mjera utjecati i na sam okoliš te je u rekordnom vremenu pristupila rješavanju tog problema, pohvalili su se u najavi sastanka.

 

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA