Zabava

OGLAS

ADIO ŠKOLO!

Ususret ljetnim praznicima uz zabavu u Supernova centru

Pred nama su najzabavniji dani u godini - ljetni praznici koji najviše vesele najmlađe.

Pred nama su najzabavniji dani u godini - ljetni praznici koji najviše vesele najmlađe. Povodom zadnjih dana školske godine, u Supernova centru Zadar, ove subote, 16. lipnja, sprema se najbolji zabavno-animacijski program pod nazivom „Adio školo". Osim toga otvara se dugoočekivana dječja igraonica Twister.

S početkom u 17 sati u Supernova centar Zadar stižu mali gusari koji će pod vodstvom kapetana Kuke pokušati osvojiti centar, a suprotstavit će im se vječni dječak Petar Pan u društvu vesele Zvončice. Najmlađe očekuju brojne kreativne radionice u kojima će se izrađivati gusarski rekviziti za pohod na osvajanje gusarskog broda i shopping centra. Gusarsko natjecanje okončat će se podizanjem gusarske zastave i osvajanjem Supernove! Najbolje natjecatelje očekuju brojni Supernova poklon-bonovi.

Zabava se nastavlja uz prave morske animacije, a tu je još i zabavna utrka jedrilica u bazenu koja najboljim sudionicima može donijeti vrijedne nagrade. Svu djecu koja vole igre u pijesku, očekuje malo drugačiji pijesak - onaj kinetički koji će biti dostupan za zanimljive igre uz razne pješčane oblike. Naravno da to nije sve jer sve malene posjetitelje očekuju besplatni sokovi kako djeca ne bi ostala žedna od silne zabave.

Zato dragi roditelji, navratite do Supernova centra Zadar ove subote i povedite svoje malene školarce!

Sretnom dobitniku nagradne igre „Kupuj i osvoji auto u Supernova boji" uručit ćemo ključeve novog Volkswagen T-Roc-a.

Više informacija o programu pronađite na https://supernova.hr/hr/zadar ili na Facebook stranici centra.

Vidimo se!

KOMENTARI ISKLJUČENI

DESKTOP VERZIJA