Zadar

ODLUKA, NE PREPORUKA

Užaren telefon zadarskog Stožera: U ponoć zatvaraju i sale!

Zbog brojnih upita, telefonskih poziva i zahtjeva za dodatnim pojašnjenjima nove Odluke o privremenom uređivanju rada i radnog vremena u ugostiteljstvu i drugih pružatelja ugostiteljskih usluga, Stožer civilne zaštite Zadarske županije od Nacionalnog stožera zatražio je odgovore na postavljena pitanja naših građana.

Od uvođenja novih mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite telefon zadarskog Stožera ne prestaje zvoniti. Među ostalima, zovu ih mladenci koji ne mogu pronaći odgovor na pitanje - dokad njihovo slavlje može trajati, odnosno je li završetak u ponoć preporuka ili odluka?

- S obzirom na brojne upite, telefonske pozive i zahtjeve za dodatnim pojašnjenjima nove Odluke o privremenom uređivanju rada i radnog vremena u ugostiteljstvu i drugih pružatelja ugostiteljskih usluga, od Nacionalnog stožera zatražili smo odgovore na postavljena pitanja naših građana. Svi ugostiteljski objekti, osim hotela i kampova tako mogu raditi do ponoći, uključujući i sale za vjenčanje. Molimo sve stanovnike da se pridržavaju novih mjera kako bi što učinkovitije suzbili širenje pandemije koronavurusom, priopćenje je iz Stožera koje se sigurno neće svidjeti mladencima, kao ni vlasnicima sala.

Podsjetimo, novim je preporukama povećan razmak između stolova, zabranjen plesni podij, a kao posebni gosti na svadbu su pozvani COVID-redari. 

PRIKAŽI KOMENTARE (9)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA