Zabava

U ORGANIZACIJI PROPELE I TURISTHOTELA

Večer s Oliverom u Saturnusu gdje će za doček biti Showtime, a Labirint u Gumi

Neovisno o splitskom koncertu pod nazivom "Vridilo je", Zadar će imati svoju večer posvećenu velikom Oliveru Dragojeviću.

Neovisno o splitskom koncertu pod nazivom "Vridilo je", Zadar će imati svoju večer posvećenu velikom Oliveru Dragojeviću.

Večer s Oliverom održat će se 14. prosinca u Saturnusu. Neven Stojaković je idejni začetnik takve glazbene večeri, u prostoru u kojem je Oliver nastupao kada nije bilo internetskih objava.

- Htjeli smo Olivera kroz pjesmu oživjeti i u Zadru. Pitali smo za dopuštenje njegovu suprugu Vesnu, koju smo pozvali da dva dana bude gošća u Zadru, kazao nam je Neno, pun iznenađenja, ali i najvećeg posla ovih dana. Za Večer s Oliverom htjeli su angažirati i Juru Brkljaču, mladog zadarskog pjevača koji se već dokazao u izvedbama Oliverovih pjesama, ali on u tom terminu nije bio slobodan kao ni Tedi Spalato. Na zadarskoj Večeri s Oliverom pjevat će Hari Rončević, Neno Belan, grupa Forum, Marko Kutlić, Elena Stella i Nela Đinđić.

To još nije sve što spremaju Turisthotel i društvo Propela. Za doček Nove godine u Saturnusu četvrtu godinu za radom dovoljno je reći Showtime Band.

- To je naš najbolji cover bend. Napokon smo ih uspjeli dobiti, otkriva nam Stojaković informaciju koja se čeka od posljednjeg dočeka u jedinom zadarskom disco-clubu. Rezervacije za stolove već se sada mogu napraviti na broj 095 5586 626.

Ali ni to još nije sve. U istoj režiji, ali na jednom Zadranima sve bližem i dražem klupskom mjestu, Guma baru, prvi put se priprema doček pod nazivom Labirint u koji tek treba ući. Ali kada je u pitanju kreativnost Nevena Stojakovića i njegove ekipe - spektakl je pravi smjer.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (2)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA