Zabava

ZABAVA NA BBS U BIOGRADU

Večeras Martine Thomas, u subotu Psihomodo Pop

Jučer je otvoren Biograd Boat Show u Biogradu koji se održava do nedjelje.

Jučer je otvoren Biograd Boat Show u Biogradu koji se održava do nedjelje. Zalazak sunca označava kraj izlaganja i početak večernjeg programa, nudeći vrhunsku hranu i zabavu koja se nastavlja u centru grada, nadomak marine, do kasnih sati, poručili su iz Ilirije koja 21 godinu priređuje  nautički sajam u Marini Kornati.

U petak 18.10. s početkom u 21.30 sati u hali B u zapadnoj marini za zabavu je zadužen bend Freeway. Osim benda, jedinstvena Martine Thomas uz Black coffe bend nastupaju od 19 sati u restoranu Marina Kornati.

Biograd Boat Show ne bi bio potpun bez velikog koncerta kultnog hrvatskog rock sastava Psihomodo Pop u subotu, 19.10. s početkom u 21.45 sati. Ulaz na sve koncerte je besplatan.

Da bi Biograd Boat Show bio upotpunjen čeka priređuje se i flyboard show svaki dan od četvrtka 18.10. do nedjelje 21.10 u 14 sati

Sajam možete posjetiti od četvrtka 17.10. do nedjelje 20.10. u razdoblju od 10 do 18 sati. Cijena ulaznice iznosi 40 kuna, a za djecu do 12 godina ulaz je besplatan.

 

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA