Sport

NISU VJEROVALI

VIDEO: Nazor objasnio poraz i otkrio zašto se ne brije

Božić nam daje posebnu energiju o kojoj sam govorio, večeras je bio možda impresioniran, možda se nije ni snašao, a možda je i pad forme jer ga u reprezentaciji nisu bolje iskoristili

Ante Nazor nije dramatizirao nakon poraza od Crvene zvezde u Beogradu. Iako su njegovi momci pružili vrlo lošu partiju, opravdanje je pronašao u snazi domaćina, ali i u nekim okolnostima koje su prethodile dolasku u Beograd. Zvezda je puno kvalitetnija, a njegovi igrači nisu povjerovali da bi mogli pobijediti, sukus je njegovog izlaganja, a dao je odgovor i na pitanje što se dogodilo s najboljim igračem Zadra u ABA ligi.

- Božić nam daje posebnu energiju o kojoj sam govorio, večeras je bio možda impresioniran, možda se nije ni snašao, a možda je i pad forme jer ga u reprezentaciji nisu bolje iskoristili već su mu dali smeće-vrijeme, normalan je pad kad mu se sve to događa, falila nam je njegova energija, objasnio je Nazor, udijelivši tako "packu" vodstvu reprezentacije što njegove dobre igre u ABA ligi nisu bolje valorizirane.

- Nadam se da ćemo pozitivnim pristupom i strašću vratiti značaj domaćeg terena u Zadru i donijeti preokret već u sljedećem kolu, obećao je Nazor, najavivši tako i susret s Igokeom u petak u 20 sati.

Nazor je napokon otkrio i tajnu svoje brade, koju nosi otkada je stigao u Zadar.

- Nisam se brijao otkada je umro Oliver Dragojević. Imam osjećaj kao da mi je preminuo netko od bliže rodbine, rekao je zadarski trener.


View on YouTube

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA