Zadar

NOĆ PUNA INTERVENCIJA

VIDEO: "Nevrijeme je srušilo stablo na našu kuću, vatrogasci su stigli već za 15 minuta"

Do 8 sati u Zadru je palo 26 litara kiše, doznajemo u Meteorološkoj postaji Zadar na Puntamici.

NOVO Nevrijeme nam je srušilo stablo na kuću, a vatrogasci su nakon 15 minuta već bili u Bibinjama. Svaka vam čast, pohvala je građana koju je dobila i s javnosti podijelila Facebook zajednica Vatrogasci - Oni su naši heroji.

Pogledajte videozapis noćne akcije nakon dojave u 00:34 sati! Zasad nema prijavljene materijalne štete.

RANIJE Do 8 sati u Zadru je palo 26 litara kiše, doznajemo u Meteorološkoj postaji na Puntamici. Više od oborina sinoćnje nevrijeme obilježile su učestale munje, te jak vjetar koji je doveo do urušavanja stabala na zadarske prometnice.

Kako doznajemo u Županijskom vatrogasno-operativnom centru, zabilježene su četiri takve dojave. Prva je stigla u 21:50 sati kada se stablo urušilo na prometnicu u uvali Bregdetti. Uklonila su ga trojica vatrogasaca s jednim vozilom. Jednak broj djelatnika izašao je na istovrsne dojave u 22:58 sati u Ulicu kneza Novaka Krbavskog, kao i u 00:34 sati u Bibinjama. U 00:29 sati u Ulici Bedemi zadarskih pobuna, u blizini križanja s Ulicom Božidara Petranovića, stablo je završilo na automobilu. Materijalna šteta još se utvrđuje, a srećom nema ozlijeđenih.

Osim zbog urušenih stabala, vatrogasci su jednom intervenirali i zbog poplavljene kuće. Građani iz grada Paga zvali su ih u 00:30 sati, a u pomoć su im pristigla 4 vatrogasca s 2 vozila.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA