Zadar

ONLINE SASTANCI

Virtualni XXII. Dani psihologije uz renomirane predavače

XXII. Dani psihologije u Zadru ove godine održat će se od 1. do 3. listopada online, putem aplikacije Zoom.

XXII. Dani psihologije u Zadru ove godine održat će se od 1. do 3. listopada online, putem aplikacije Zoom. Svako događanje ili sekcija predviđena programom konferencije odvijat će se u zasebnom virtualnom sastanku, a zainteresirani sudionici će istome pristupati putem poveznice koja će biti objavljena na mrežnim stranicama konferencije nekoliko dana prije početka konferencije. Svim autorima radova prijavljenih na skup, kao i ostalim zainteresiranim kolegama, bit će omogućen otvoren pristup sekcijama. Najavljeni gosti i predavači su Michael Bang Petersen (Sveučilište u Aarhusu, Danska), Matthias Ziegler (Humboldt Sveučilište u Berlinu, Njemačka) i izv. prof. Iva Šverko.

Međunarodni znanstveno-stručni skup Dani psihologije u Zadru već se više od 30 godina održava u organizaciji Odjela za psihologiju Sveučilišta u Zadru. U početku zamišljen kao regionalni skup, on je ubrzo prerastao te okvire i danas možemo kazati kako predstavlja renomirani međunarodni skup. Njegovu kvalitetu su prepoznali i mnogobrojni sudionici čiji je velik odaziv članovima Odjela ujedno poticaj za daljnje usavršavanje u organizaciji i realizaciji ovog skupa.

Stoga možemo kazati da je to danas jedan od najrenomiranijih međunarodnih znanstveno-stručnih skupova u našoj regiji, a možda i šire.

Program skupa predviđa tematske simpozije, okrugle stolove, te izlaganja znanstvenih i stručnih radova iz raznih područja psihologije, kao što su: percepcija, kognicija, eksperimentalna psihologija, metodologija, razvojna psihologija, edukacijska psihologija, socijalna psihologija, emocije, motivacija, ličnost, psihofiziologija stresa, psihofiziologija rada, organizacijska psihologija, klinička psihologija, zdravstvena psihologija, itd. Više informacija i detalje za sudionike konferencije pogledajte na linku

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA