Zadar

BIVŠI UNAJMITELJI NESTALI, OSTALI TRAGOVI

Vlasnici ušli u prostor u kojem nisu zatekli par koji je držao restoran Nostalgie

Vlasnici prostora jučer su ušli u posjed bivšeg restorana Nostalgie u kojem nisu zatekli dvije osobe koje su u njemu dobrovoljno bile zatočene.

ZADAR- Vlasnici prostora jučer su ušli u posjed bivšeg restorana Nostalgie u kojem nisu zatekli dvije osobe koje su u njemu dobrovoljno bile zatočene. Unajmitelji tog prostora, s kojim je raskinut ugovor zbog duga, nisu zatečeni u restoranu. Kada su ga napustili i kako, nitko ne zna, ali tišina posljednjih dana i to što se ne oglašavaju na mobitel, dokazuju da su to napravili nakon što je pretprošle subote izbačen zaštitar kojeg je angažirao vlasnik prostora - Milo iz Zadra.

Zbog tog čina policija je podigla optužni prijedlog za narušavanje javnog reda i mira, ali do osumnjičenog muškarca, nije uspjela doći. Kao ni jučer kada su osiguravali imovinsko-pravne radnje, kako se birokratski naziva ulazak u posjed, kako ne bi došlo do novog narušavanja javnog reda i mira, rečeno je u PU zadarskoj. Glasnogovornica Ivana Grbin potvrdila je kako nisu došli do muškarca koji im treba dati izjavu zbog sumnje u prvo narušavanje javnog reda i mira od 4. siječnja.

Neslužbeno doznajemo da je prostor restorana u urednom stanju, ali da postoje tragovi boravka muškarca i žene, koji inače imaju dvojna državljanstva, a sada se ne zna gdje su.

Na jednim vratima već mjesecima je obavijest o tome da je zatvoren zbog preuređenja, što još jednom dokazuje kako to nije pravi razlog zatvaranja poslovnih prostora tijekom zime.

PRIKAŽI KOMENTARE (3)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA