Zadar

PIJANI NA CESTAMA

Vozač fiata napuhao 2,32, rekord mu oborio vozač forda

Na brzoj cesti D-424, 45-godišnji vozač Forda (ZD), upravljajući pod utjecajem alkohola od 2,37 promila, izazvao je prometnu nesreću slijetanjem s kolnika

Preksinoć iza ponoći u Biogradu policijski službenici zatekli su 27-godišnjaka kako pod utjecajem alkohola od 2,32 promila upravlja Fiatom (ZD), te je isti jučer uz optužni prijedlog priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

Također je preksinoć na brzoj cesti D-424, 45-godišnji vozač Forda (ZD), upravljajući pod utjecajem alkohola od 2,37 promila, izazvao prometnu nesreću slijetanjem s kolnika, koji je također uz optužni prijedlog priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

Sinoć oko 18.20 sati u ulici Bana Josipa Jelačića u Zadru, policijski službenici mobilne jedinice MUP-a, zatekli su 26-godišnjaka kako upravlja osobnim vozilom u vrijeme izrečene zabrane upravljanja te je na istim u tijeku kriminalističko istraživanje, dok su jučer ujutro u 11.20 sati u ulici Hrvatskog sabora u Zadru, zaustavili su 23-godišnjaka kako upravlja motociklom prije stjecanja prava na upravljanje. Uz optužni prijedlog 23-godišnjak je priveden na prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

Kako je veća konzumacija alkohola karakteristična za doba Martinja, ponavljamo upozorenje PU zadarske o povećanoj kontroli na prometnicama te oštrim sankcijama za sve prekršitelje. No najveća kazna su prometne nesreće sa smrtnim ishodom, zato - kad pijete, ne vozite!

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA