Zadar

U BALAMA SIJENA ZA STOKU OTKRIVENA TAJNA

Vozač zadarskog odvjetnika sa strane zarađivao kao istaknuti diler heroina

Sudac istrage odredio je istražni zatvor protiv 60-godišnjaka kod kojeg u utorak u prostoru devastirane kuće u Smilčiću pronađeno gotovo kilogram heroina.

Sudac istrage odredio je istražni zatvor protiv 60-godišnjeg B.G. kod kojeg je u utorak u prostoru devastirane kuće u Smilčiću pronađeno gotovo kilogram heroina.

- Preprodajom pronađenog heroina osumnjičeni bi ostvario protupravnu novčanu dobit u iznosu od 380 tisuća kuna, budući da cijena ove droge u količini od jednog grama na zadarskom narko tržištu iznosi 400 kuna, rekao je Bore Mršić, šef krim policije koja je zaredala niz uspješno provedenih akcija.

Prema neslužbenim informacijama, uhićeni 60-godišnjak bio je zaposlen kao vozač jednog poznatog zadarskog odvjetnika. To mu očito nije bilo dovoljno pa je sa strane zarađivao dilajući drogu koju je sakrivao u balama sijena za stoku. Tamo je pronađeno ukupno 950,5 grama heroina, koja je bila zapakirana u četiri PVC vrećice pojedinačnih težina 210 grama, 249,6 grama, 227 grama i 263,9 grama. Tajna je otkrivena, a 60-godišnjaku ovo mu nije prvo kazneno djelo. Naime, rođeni Kosovar i šibenskoj je policiji poznat po preprodaji droge. U Smilčić se doselio u 2017. godine i otada se profilirao kao jedan od najistaknutijih dilera heroina na zadarskom području.

Glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin i šef krim policije Bore Mršić iznijeli su danas rezultate niza dovršenih istraživanja

PRIKAŽI KOMENTARE (11)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA