Zabava

ZADAR COOKING CLASS

Vrhunski chefovi kuhaju sa Zadranima i u 2019. godini

Hrvoje Zirojević 18. siječnja održat će dvije radionice, za profesionalne kuhare i amatere, a obje su već su rasprodane

Zadar Cooking Class, radionice kuhanja, novi i kreativan turistički koncept prema receptu zadarske agencije „Terra“, protekle je zimske dane u Zadru upotpunio gostovanjima najpoznatijih imena domaće gastronomske scene poput Toma Gretića, Ivana Pažanina i Tomislava Karamarka.

U novouređenom prostoru u ulici Madijevaca 10, u samom srcu grada, vrsni chefovi polaznike su učili o novim načinima pripreme jela, obrade namirnica, ali i o tradicionalnoj hrvatskoj kuhinji te slasnim desertima. Osim edukativnog, Zadar Cooking Class polaznicima je u 2018. godini pružio posve nov i zabavan sadržaj u gradu, onaj najfinijih mirisa i okusa, a osim radionica kuhanja za amatere i profesionalce uz vrsne chefove, organizirane su i ekskluzivne večere u restoranu 2Ribara.

Vijest koja će zasigurno obradovati sve gurmane i ljubitelje kuhanja jest ta da se radionice i večere u 2Ribara nastavljaju i u novoj 2019. godini!
Hrvoje Zirojević 18. siječnja održat će dvije radionice, za profesionalne kuhare i amatere, a obje su već su rasprodane. Ovaj će vrsni chef 19. siječnja pripremiti i večeru s pet sljedova u restoranu 2Ribara za koju se još uvijek stignete prijaviti.

Ako se pak odlučite na radionicu 22. siječnja chef Josip Vrsaljko podučit će vas izradi macaronsa – finih, šarenih francuskih kolačića, 25. siječnja tajnama modernih deserata u čašicama (verrine), 26. siječnja otkrit će vam kako do najboljeg domaćeg kruha te podijeliti znanje o kiselim i običnim tijestima. Ako pak niste sigurni kako napraviti savršeni cheesecake, prijavite se na radionicu 29. siječnja, koju također vodi ovaj vrhunski poznavatelj slatkoga i otkrijte odgovore na sva pitanja!

Uskoro slijedi i prava poslastica za ljubitelje azijske kuhinje, jer u Zadar stiže chef Vid Nikolić. Ovaj kuhar s dvadesetogodišnjim iskustvom inspiraciju za azijske specijalitete pronalazi na samom njihovom izvoru, putujući po Aziji pronalazi ukusnu hranu i otkriva recepte koje u svojoj domovini dovodi do savršenstva.

Prvi hrvatski chef koji ima emisiju na 24kitchen David Skoko, nakon snimanja za taj prestižni kulinarski kanal stiže u Zadar održati radionice, i za profesionalce i amatere! Zapamtite datume 31. siječnja i 2. veljače te svoje mjesto svakako rezervirajte na stranici kuhaj.eu. Prvog dana veljače Skoko će za pripremiti i ekskluzivnu večeru u 2Ribara.

Veljača je rezervirana i za Janeza Bratovža, jedinog slovenskog kuhara čiji je restoran uvršten na San Pellegrinijev popis 50 najboljih restorana u svijetu. Njegove specijalitete odlikuje preciznost i profinjenost u što će se svi gurmani moći uvjeriti i u Zadru, na radionici kuhanja te također na večeri u restoranu 2Ribara.

Zadar Cooking Class u svojoj ponudi ima i zabavno-edukativne radionice grupnog kuhanja koje možete rezervirati za svoje prijatelje, obitelj ili kolege. Važno je napomenuti da se sve radionice organiziraju za maksimalno 12 ljudi te da će uskoro u ponudi biti i vegetarijanske radionice kuhanja. Dođite i usudite se isprobati i naučiti nešto drugačije - sjeckanje, pirjanje, miješanje, guljenje i pečenje nikad nije bilo zabavnije!

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA