Sport

U ZAVRŠNICI KUPA

Vuković ponovno predvodio Zadrane do pobjede

Teže od očekivanog KK Zadar je u osmini finala Kupa Krešimira Ćosića pobijedio Alkar (84:75) na njihovom terenu u Sinju.

Teže od očekivanog KK Zadar je u osmini finala Kupa Krešimir Ćosić pobijedio Alkar (84:75) na njihovom terenu u Sinju. Najistaknutniji igrač utakmice ponovno je bio Domagoj Vuković koji je s 23 poena predvodio zadarsku momčad do pobjede i plasmana na završni turnir Kupa. 

- U Sinj smo došli bez nominalno prvog playmakera i bez bitnog visokog igrača u rotaciji. Znamo svi kakva je tu atmosfera i kakva je Alkar ekipa, pogotovo kad igra doma. Znali smo da će bit ovako, do kraja su se borili i čestitam dečkima, poručio je Vuković.

Pohvale Alkaru uputio je i trener Zadra Danijel Jusup.

- Odigrali su utakmicu nadahnuto, kažnjavali su naše greške i izuzetno su bili raspoloženi u prvom poluvremenu. Loše smo odigrali obranu, tek kad smo malo pritisnuli u trećoj četvrtini, onda smo uspjeli uhvatiti balans i privesti utakmicu kraju. Bila je sjajna atmosfera, zahvaljujem se navijačima na fer navijanju i želim da je što više ovakvih atmosfera jer je to super za košarku. Alkar mi je simpatičan i drag zbog publike i tog srca. Tu se uvijek igra s dušom, što ja volim vidjeti. Drago mi je kad Alkar igra dobro, poručio je Jusup. 

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA