Kultura

ČITATELJSKI MARATON I DRUŽENJE S UMJETNICIMA

Za Dan Gradske knjižnice Zadar stižu Julijana Matanović i Pavao Pavličić

U ulaznom dijelu u 12 sati otvorit će se izložba "70 godina Gradske knjižnice Zadar", nakon čega od 13.30 u dvorištu u Rock cafeu gostuju Eli & Michelle Morkert (SAD) te Duo Borgo.

Gradska knjižnica Zadar slavi 70 godina postojanja. U knjižnici će se sljedećeg tjedna tim povodom organizirati nekoliko prigodnih događanja. U srijedu će se u dvorištu održati pub kviz, a u četvrtak od 19 sati u ŠC Višnjik i Čitateljski maraton. Na tribinama atletske staze čitat će učenici Gimnazije Franje Petrića, Gimnazije Jurja Barakovića, Gimnazije Vladimira Nazora, Poljoprivredne, prehrambene i veterinarske škole Stanka Ožanića i Prirodoslovno grafičke škole Zadar.

U petak, 4. listopada je Dan Gradske knjižnice Zadar. U ulaznom dijelu u 12 sati otvorit će se izložba "70 godina Gradske knjižnice Zadar", nakon čega od 13.30 u dvorištu u Rock cafeu gostuju Eli & Michelle Morkert (SAD) te Duo Borgo.

Za večernje sate rezerviran je književni susret s Julijanom Matanović i Pavlom Pavličićem, koji će se s čitateljima od 19 sati družiti u Multimedijalnoj dvorani.

U subotu u 11 sati prikazat će se predstava Eko-štorije.

PRIKAŽI KOMENTARE (0)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA