Sport

PROMO

ISPRED CITY GALLERIJE

Za najbolje na Huawei Basket Tour vrijedne nagrade

Uzbudljiva 3x3 košarkaška turneja HUAWEI BASKET TOUR dolazi nam u hrvatske gradove, pa tako i u Zadar - grad košarke 28. lipnja.

Uzbudljiva 3x3 košarkaška turneja HUAWEI BASKET TOUR dolazi nam u hrvatske gradove, pa tako i u Zadar - grad košarke 28. lipnja. Ova sezona iznimno je bitna i posebna za ekipe jer je predolimpijska, i to prva takva od kad je 3x3 košarka uvrštena u službeni program Olimpijskih Igara u Tokiju 2020. Najpopularniji urbani sport na svijetu snažno se i uspješno razvija, pa su se i standardi za organizaciju turnira prilično podignuli. Tako će se i naš Huawei Basket Tour igrati na potpuno novoj opremi koju su osigurali naši poznati sportski partneri, renomirani proizvodači licencirani od FIBA-a i brojnih sportskih saveza.

Turnir će se igrati ispred City Gallerije, i to u 4 starosne kategorije (U13, U15, U18 i SENIORI), tako da će svi košarkaški imati priliku odmjeriti snage sa sebi ravnopravnim protivnicima. Igrati će se po službenim FIBA 3x3 pravilima koja su se standardizirala i po kojima se igra u cijelome svijetu, a donose nam jako brzu i dinamičnu igru sa brojnim neizvjesnim završnicama. Najbolje ekipe u seniorskoj kategoriji imati će priliku osvojiti vrijedne nagrade, pa će tako 1. mjesto nositi 5.000 kn (2.000 kn u novcu, a 3.000 kn u košarkaškoj opremi Under Armour), dok će drugoplasirana ekipa osvojiti 2.000 kn (1.000 kn u novcu, a 1.000 kn u opremi). Broj ekipa je ograničen u svakoj kategoriji pa se preporuča čim prije se prijaviti. Za seniore kotizacija iznosi 120 kn po ekipi, dok ekipe u mladim kategorijama nastupaju besplatno. Prijave na turnire mogu se napraviti na službenoj web stranici projekta, a sve će se novosti, slike i rezultati moći pogledati i na službenoj facebook i instagram stranici projekta. Osim sjajne košarke, svi posjetitelji i igrači moći će sudjelovati i u uvijek atraktivnom Huawei natjecanju u zakucanju i Under Armour tricama. Najmladi će pokazati svoje vještine na košarkaškom poligonu Hep Moj 1. koš, a biti će i dosta nagradnih igara za posjetitelje oko terena. Prošlogodišnju osvojenu titulu kod seniora braniti će ekipa Grintavi, a za koju su igrali Šime Blaslov, Ivan Atelj, Dinko Kamber i Ivan Božić.

Veselimo se turniru u Zadru, za koji vjerujemo da će obilježiti brojne i kvalitetne ekipe koje će pokazati atraktivnu košarku u sportskoj atmosferi!

KOMENTARI ISKLJUČENI

DESKTOP VERZIJA