Zadar

ROK PRIJAVE 8 DANA, ODLUKA NA UPRAVNOM VIJEĆU

Za ravnateljsko mjesto u Hitnoj potrebno 5 godina iskustva u struci s bilo kojom diplomom

Jučer je objavljen natječaj za ravnateljsko mjesto u Zavodu za hitnu medicinu Zadarske županije za koji je rok priijave osam dana

Jučer je objavljen natječaj za ravnateljsko mjesto u Zavodu za hitnu medicinu Zadarske županije za koji je rok priijave osam dana.

Uvjeti su završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij te najmanje 5 godina radnog iskustva u struci. Iz ovakvih uvjeta nije jasno o kakvoj se struci radi s obzirom da nedefiniran profil diplome.

Prema Statutu, ako ravnatelj Hitne nije medicinar, onda to mora biti njegov zamjenik. Vršitelj dužnosti ravnatelja Zavoda za hitnu medicinu, nakon što je ostavku podnio dr. Predrag Orlović, je dipl. ekonomist Ivica Erlić koji je lani došao u Zavod na mjesto zamjenika ravantelja.

Kandidati za to mjesto, koje u praksi političko, moraju imati Plan i program rada te županijske ustanove za mandat od četiri godine. Natječaj potpisuje Vladimir Kovačević, predsjednik Upravnog vijeća koje u roku od 45 dana mora donijeti odluku.

PRIKAŽI KOMENTARE (6)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA