Zabava

I SKAČU I PUŠTAJU BALONE

Zadar ima Millennium jump, Biograd prvi Balloon jump!

U petak igre i zabavne ludorije s balonima koje će koordinirati stručni tim Ilirijinih animatora.

Turistička zajednica Biograd na Moru u suradnji s marketinškom agencijom FortitudoUp stvara najpozitivnije, najšarenije popodne ovog ljeta u Biogradu. U petak, 17. 8. na Bazenu Ilirija već od 17 sati započinju igre i zabavne ludorije s balonima koje će koordinirati stručni tim Ilirijinih animatora.

Vrhunac će biti u 18:30 h kada će se svi prijavljeni sudionici poredati oko bazena s balonima i svi u isti tren skočiti i pustiti balone u zrak! U samom srcu Dalmacije, u Biogradu skakat će se 1. Biograd Balloon jump!

Za sudjelovanje na Balloon jumpu bit će potrebno prijaviti se na pultu TZ Biograda koji će se od 170 sati nalaziti na Bazenu Ilirija. Prilikom prijave svakom će se sudioniku uručiti narukvica s kojom će netom prije 18:30 moći preuzeti balon za skok. Svi baloni koji će se puštati u zrak su biorazgradivi.

- Ovim putem pozivamo djecu i njihove roditelje da nam se pridruže u čim većem broju jer ulaz je besplatan . Ne propustite najšarenije i najveselije događanje ovoga ljeta i ne propustite vidjeti nebo iznad Biograda obojeno svim bojama!, pozivaju organizatori uz napomene kako mogu skakati isključivo djeca koji su dobri plivači te kako će događaj biti fotografiran, pa mole roditelje koji ne žele da njihovo dijete bude fotografirano da ista ne sudjeluju u događanju.

PRIKAŽI KOMENTARE (1)
Komentar dodajte na Desktop verziji » DESKTOP VERZIJA